Systeem engineer

Als system engineer zijn we verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en inrichten van systemen, opzetten en coördineren van automatiserings projecten. Storingen, technische complicaties of netwerkproblemen worden opgelost en veranderingen doorgevoerd. Om deze veranderingen in alle facetten te kunnen uitvoeren beschikken we over onder andere de volgende certificeringen zoals Prince2, Novell, Citrix, Microsoft (cloud), Netapp, ISO 27001 en Vmware.

Ook voor losse opdrachten bent u bij JBG-IT Services aan het juiste adres. U wilt zeker weten dat uw IT-systeem blijft werken, daar zorgt ons bedrijf voor.

JGB IT Services

JBG IT Services heeft passie voor IT, waarbij het belang van de klant voorop staat. Dat is de manier waarop ons bedrijf wil werken. Binnen afgesproken kaders en planningen en met duidelijke afspraken. Dankzij de jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander wat er te koop is in de ICT. We pakken elke klus graag op, waarbij geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan.

Waarom JBG-IT Services?

No nonsense, duidelijk en eerlijk, zeggen waar het op staat, bruggenbouwer; dat is JBG IT Services. Weten wat de klant wil en daarnaar handelen. En als het niet past, ook ‘nee’ durven zeggen. We gaan pas aan de slag als duidelijk is wat de klant wil. Met de jarenlange ervaring in het vak weten we wat er in de ICT te koop is. Vanuit die achtergrond zijn we in staat de klant de beste oplossing te bieden.

Offerte aanvragen