Onze Diensten

Systeem beheerder

Als systeem beheerder verzorgen wij het dagelijks beheer en onderhoud van uw IT-systemen. Storingen, technische complicaties of netwerkproblemen worden opgelost en veranderingen doorgevoerd. IT vormt tegenwoordig de basis van elk bedrijf of organisatie. Zekerheid dat het systeem altijd werkt is daarbij van belang.

Systeem engineer

Als system engineer zijn we verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en inrichten van systemen, opzetten en coördineren van automatiserings projecten.

Storingen, technische complicaties of netwerkproblemen worden opgelost en veranderingen doorgevoerd.

Package engineer

JBG-IT is specialist in het automatiseren van software voor bedrijven, organisaties en overheden. Wanneer u bijvoorbeeld Word wilt installeren op alle PC’s, dan zorgt JBG-IT ervoor dat dit met één handeling wordt gerealiseerd. Snel, duidelijk, gemakkelijk en goedkoper dan de standaard oplossingen.

Project engineer

Een project engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van IT-projecten. JBG-IT heeft de ervaring om zelf projecten op te zetten, te plannen, te ontwikkelen en te lezen. Uiteraard altijd afgestemd op datgene wat de opdrachtgever wenst. JBG-IT streeft naar efficiënte en hoogwaardige oplossingen.

Waarom JBG-IT Services?

No nonsense, duidelijk en eerlijk, zeggen waar het op staat, bruggenbouwer; dat is JBG IT Services. Weten wat de klant wil en daarnaar handelen. En als het niet past, ook ‘nee’ durven zeggen. We gaan pas aan de slag als duidelijk is wat de klant wil. Met de jarenlange ervaring in het vak weten we wat er in de ICT te koop is. Vanuit die achtergrond zijn we in staat de klant de beste oplossing te bieden.

Offerte aanvragen