Systeem beheerder

Als systeem beheerder verzorgen wij het dagelijks beheer en onderhoud van uw IT-systemen. Storingen, technische complicaties of netwerkproblemen worden opgelost en veranderingen doorgevoerd. IT vormt tegenwoordig de basis van elk bedrijf of organisatie. Zekerheid dat het systeem altijd werkt is daarbij van belang. JBG-IT Services zorgt daarvoor.

We komen op afspraak uw IT-systeem controleren, maar het is ook eventueel mogelijk dat we online de werking in de gaten houden. Uiteindelijk moet de eindgebruiker blind op zijn IT-systeem kunnen vertrouwen. Vanuit die gedachte zijn we 24/7 met uw IT bezig. Zodat u kunt focussen op datgene waar u goed in bent.

JGB IT Services

JBG IT Services heeft passie voor IT, waarbij het belang van de klant voorop staat. Dat is de manier waarop ons bedrijf wil werken. Binnen afgesproken kaders en planningen en met duidelijke afspraken. Dankzij de jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander wat er te koop is in de ICT. We pakken elke klus graag op, waarbij geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan.

Waarom JBG-IT Services?

No nonsense, duidelijk en eerlijk, zeggen waar het op staat, bruggenbouwer; dat is JBG IT Services. Weten wat de klant wil en daarnaar handelen. En als het niet past, ook ‘nee’ durven zeggen. We gaan pas aan de slag als duidelijk is wat de klant wil. Met de jarenlange ervaring in het vak weten we wat er in de ICT te koop is. Vanuit die achtergrond zijn we in staat de klant de beste oplossing te bieden.

Offerte aanvragen