Project engineer

Een project engineer is verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van IT-projecten. JBG-IT heeft de ervaring om zelf projecten op te zetten, te plannen, te ontwikkelen en te lezen. Uiteraard altijd afgestemd op datgene wat de opdrachtgever wenst. JBG-IT streeft naar efficiënte en hoogwaardige oplossingen.

Als project engineer zijn we van begin tot eind betrokken bij een project. Voorbereiden, plannen, organiseren en uitvoeren zijn daar onderdelen van. En na afloop van een project houden we de vinger aan de pols. Wanneer de klant nog aanvullingen wenst of iets niet duidelijk is, zorgen we voor een oplossing.

JGB IT Services

JBG IT Services heeft passie voor IT, waarbij het belang van de klant voorop staat. Dat is de manier waarop ons bedrijf wil werken. Binnen afgesproken kaders en planningen en met duidelijke afspraken. Dankzij de jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander wat er te koop is in de ICT. We pakken elke klus graag op, waarbij geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan.

Waarom JBG-IT Services?

No nonsense, duidelijk en eerlijk, zeggen waar het op staat, bruggenbouwer; dat is JBG IT Services. Weten wat de klant wil en daarnaar handelen. En als het niet past, ook ‘nee’ durven zeggen. We gaan pas aan de slag als duidelijk is wat de klant wil. Met de jarenlange ervaring in het vak weten we wat er in de ICT te koop is. Vanuit die achtergrond zijn we in staat de klant de beste oplossing te bieden.

Offerte aanvragen